‘ORGAN BAGISI’ KARIKATUR YARISMASI

‘ORGAN BAGISI’ KARIKATUR YARISMASI

YARISMANIN KONUSU VE AMACI: Turk Nefroloji Dernegi ile Karikatur Vakfi’nin isbirligiyle duzenlenen "Organ Bagisi" konulu karikatur yarismasinin amaci karikatur sanatcilarinin organ bagisi konusunda dikkatini cekmek, onlarin cizgileriyle destegini alarak, bu konuda toplumun duyarliligin artirip organ bagisini ozendirmek, "Organ Bagisi" bilincinin gelisimini ve yayginlasmasini saglamak.

YARISMAYA KATILIM KOSULLARI:

Yarismaya tum profesyonel ve amator karikaturculer, "Organ Bagisi" uzerine cizecekleri karikaturle katilabilirler.

*Karikaturler A4 ya da A3 boyutlarinda istenilen teknikle, siyah beyaz, renkli olarak cizilebilir.

*Karikaturculer, en cok uc orijinal karikaturle ve dijital ortamda hazirlanmis islak imzali 3 karikaturle yarismaya katilabilirler. Yarismacilar karikaturlerin arkasina ad-soyadlarini, telefonlarini ve adreslerini yazmalidirlar.

*Yarismacilar, karikaturlerini, en gec 1 TEMMUZ 2010 tarihine kadar "Karikatur Vakfi, PK:364 Yenisehir Ankara" adresine gondermelidirler. Kargo adresi: Mediha Eldem sokak 70/1 Kizilay/Ankara

*Yarismanin tek BUYUK ODULU 5000 TL ve kuruluslarin plaketleridir. Odul alan karikatur sanatcisi, Eylul 2010 icinde Antalya’da acilacak sergiye davet edilerek sergi acilisinda odulunu alacaktir.

*Secici Kurul tarafindan secilip, karikaturleri katalogda yer alan karikaturculere katalog gonderilecektir.

*Karikaturler geri gonderilmeyecek ve basim yayin hakki Turk Nefroloji Dernegi’nin olacaktir.

*Yarisma Sonuclari 20 Temmuz 2010 tarihinde Turk Nefroloji Dernegi’nin ve Karikatur Vakfi’nin internet adresinden duyurulacaktir.