-ORGAN BAGISI- KARIKATUR YARISMASI

‘ORGAN BAÐIÞI’ KARÝKATÜR YARIÞMASI

YARIÞMANIN KONUSU VE AMACI:
Türk Nefroloji Derneði ile Karikatür Vakfý’nýn iþbirliðiyle düzenlenen "Organ Baðýþý" konulu karikatür yarýþmasýnýn amacý karikatür sanatçýlarýnýn organ baðýþý konusunda dikkatini çekmek, onlarýn çizgileriyle desteðini alarak, bu konuda toplumun duyarlýlýðýn artýrýp organ baðýþýný özendirmek, "Organ Baðýþý" bilincinin geliþimini ve yaygýnlaþmasýný saðlamak.

YARIÞMAYA KATILIM KOÞULLARI:
*Yarýþmaya tüm profesyonel ve amatör karikatürcüler, "Organ Baðýþý" üzerine çizecekleri karikatürle katýlabilirler.
*Karikatürler A4 ya da A3 boyutlarýnda istenilen teknikle, siyah beyaz, renkli olarak çizilebilir.
*Karikatürcüler, en çok üç orijinal karikatürle ve dijital ortamda hazýrlanmýþ ýslak imzalý 3 karikatürle yarýþmaya katýlabilirler. Yarýþmacýlar karikatürlerin arkasýna ad-soyadlarýný, telefonlarýný ve adreslerini yazmalýdýrlar.
*Yarýþmacýlar, karikatürlerini, en geç 01 TEMMUZ 2010 tarihine kadar "Karikatür Vakfý, PK:364 Yeniþehir Ankara" adresine göndermelidirler.
*Yarýþmanýn tek BÜYÜK ÖDÜLÜ 5000 TL ve kuruluþlarýn plaketleridir. Ödül alan karikatür sanatçýsý, Eylül 2010 içinde Antalya’da açýlacak sergiye davet edilerek sergi açýlýþýnda ödülünü alacaktýr.
*Seçici Kurul tarafýndan seçilip, karikatürleri katalogda yer alan karikatürcülere katalog gönderilecektir.
*Karikatürler geri gönderilmeyecek ve basým yayýn hakký Türk Nefroloji Derneði’nin olacaktýr.
*Yarýþma Sonuçlarý 20 Temmuz 2010 tarihinde Türk Nefroloji Derneði’nin ve Karikatür Vakfý’nýn internet adresinden duyurulacaktýr.

Karikatür Vakfý